MANGIA, BEVI E SII FELICE

Jez, pij a buď šťastný

Chutný balíček, který z vás udělá mistra italské CARBONARA.

2 lekce nabité informacemi, jež střemhlav uvedete i do praxe.

* UJASNÍTE SI NEJVHODNĚJŠÍ DRUHY A TYPY PASTA ITALIANA - páč to není jen tak  a ne každá těstovina je eňo ňůňo!

* OBJEVÍTE KOUZELNÉ TECHNIKY VAŘENÍ - protože krémová PASTA, to je ta pravá Italiana. Já vám ukážu, jak jí docílit, a čeho se zásadně vyvarovat.

ZKUSÍTE SI VAŘENÍ I V PRAXI - můžu vám odpřísáhat, že se naučíte autentickou omáčku ALLA CARBONARA. Takovou, která nepřipomíná míchaná vajíčka, neděsí syrovým žloutkem a už vůbec neplave ve smetaně!

 

Vykašlete se na po česku vylepšené recepty a roztočte to s italskými SPAGHETTAMI tak, jak se to má :)!

  • Balíček je jako dělaný pro ty z vás, kteří milujete těstoviny tělem i duší,
    a chtěli by si je doma konečně dělat tak, jak chutnají na Apeninském poloostrově.
  • Balíček se bude líbit i těm,
    jež zajímá italské vaření a kultura stolování od A až po Z, už je nebaví se ztrácet v rádoby italských receptech na internetu a chtějí se dozvědět o tradicích i původu italských pokrmů.
  • Protože TEORIE jen nestačí,
    všechnu ji díky mým lekcím hodíte okamžitě do praxe. Ve hře je vaření, vyprávění a povídání po česky i italiano a zejména - mlaskání pěkně po italsku!
pravá italská carbonara

Umíte pravou CARBONARA?

A to teď myslím smrtelně vážně. Jste si opravdu jistí, že víte, jak na ni? Dokážete si doma vykouzlit toto delikátní jídlo? Zvládnete to tak, aby vás už první sousto v mžiku přeneslo do nějaké útulné italské ristorante, kde vám k němu šarmantní číšník nalije sklenku úžasného vína?

 

Ráda VÁM s tím POMŮŽU :)! dokonce i s tím vínem...:)

Hledáte těstovinový chod, který bude chutnat celé rodině?

Často mi mé gurmánky ženy píší, že neví, co doma s  jejich manžely! 🙂 Ony osobně italskou pastu a chody z ní připravené milují, ale mužské polovičky často s ne zrovna velkým nadšením usedají k jídelnímu stolu. Pokrm je nenasytí, chybí jim v něm často maso a ba je i nudí.

 

NE tak ovšem u CARBONARY! Tato naprosto dokonalá omáčka, která je plná silných chutí sýru, vajíček a praženého vepřového guanciale, v posledním kole kurzu velmi oslnila i pánské obecenstvo. Během kurzu se s z nich stali nadšení strávnící PASTA chodů a na seznam se připojily také pochvalami hýřící tchýně a děti.

 

S radostí TO naučím i VÁS :)!

CARBONARY se vlastně tak trochu bojíte?

Spaghetti alla carbonara jste ochutnali stěží jednou anebo vůbec. Nevíte vlastně, co si o tomto jídle myslet, nejste si jistí.

 

TO MÁM jako jíst SYROVÁ VAJÍČKA? A najdu vůbec ty pravé italské SUROVINY? Dává se tam ta smetana nebo NE?! To nemá cenu, vypadá to moc SLOŽITĚ a beztak se mi to nepovede.

 

BASTA. STOP... nádech, výdech... jste opět se mnou? Amici, dejte CARBONARA šanci. Všechny výše zmíněné pochybnosti hoďte za hlavu a vezměte kulturu italského vaření pevně do vašich rukou.

 

I tohle VÁM moc ráda PŘEDÁM :)!

Co v tomto unikátním online balíčku allo italiano najdete?

Součástí jsou 2 NABITÉ LEKCE. Jedna patří teorii, ta druhá je zaměřena na povídání si a vaření ikonické PASTA ALLA CARBONARA.

I dům se musí postavit na pevných základech. Proto také ta teorie, amici! Věřte mi - šlo by to bez ní opravdu těžko.

TEORETICKÉ OKÉNKO VÁM PŘEDSTAVÍM FORMOU VIDEOPREZENTACE.

V TÉ SE DOZVÍTE:

* KDE A JAK Italiani vzali jejich skvělou PASTU - historie je přece INTERESSANTE/zajímavá! 🙂

* JAKÉ DRUHY, TYPY PASTY EXISTUJÍ, a jak s nimi naložit - součástí je i přehledná tabulka mnou doporučených těstovin a kde je v Česku najít.

* ZÁKLADNÍ TECHNIKY VAŘENÍ- docílení krémového těstovinového pokrmu jako od Itala má určitá pravidla, bez nichž vám to doma mlaskat nebude. 🙂 Stejně tak se vám budou hodit tipy, které vám vaření ulehčí a pomůžou k dokonalému PASTA CHODU. A házení špaget po zdech kuchyně, či proplachování vodou mezi ně opravdu nepatří. 🙂

La CARBONARA patří mezi nejoblíbenější a nejdiskutovanější těstovinové chody. Dodnes. A jak po celém světě, tak dokonce i právě v Italia.

 PROTO TATO KRÉMOVÁ OMÁČKA Z VAJÍČEK HRAJE HLAVNÍ ROLI V 2. LEKCI.

TA OBSAHUJE:

* PŘEHLEDNÉ KARTIČKY RECEPTU, které si můžete stáhnout, vytisknout a vlepit do vašeho sešitu Italského Vaření. Pokud žádný takový ještě nemáte, vhodný čas si jej pořídit :)! Mí ostřílení Itaholici si na Lekce Vaření Italského Snu dokonce i zakládají složky v počítači nebo telefonu :)!

* VIDEOPŘÍBĚH, díky kterému si procestujete kousek Itálie a poznáte tradice Italů. Věděli jste například, že CARBONARA není 100% italská? Jak původně vypadala? Proč se do ní dávají zrovna tyhle ingredienti? A jak se to má s tou smetanou? Nejen tyto informace jsou součástí VIDEA, které jsem pro vás natočila.

* VIDEORECEPT krok za krokem - ze zkušenosti mé osobní i dalších Itaholiků vím, že krémová CARBONARA není jen tak.

Tahla omáčka už potrápila nejednoho strávníka, který se doma tolik snažil a stejně to v závěru nebylo tak, jak by si představoval ! 🙂 Díky této CARBONARA LEKCI se vám tohle neštěstí už doma nestane! 🙂

Krom podrobného postupu se ve videu stejně tak můžete těšit na tipy ohledně surovin nebo návod, jak si vaši CARBONARU naservírovat jako v ristorante italiano.

I VY SE MŮŽETE STÁT MISTRY CARBONARA A POCHUTNAT SI JAKO NA VAŠÍ OBLÍBENÉ DOVOLENÉ!

Musím se přiznat, že od tvého PASTA KURZU jsem začala používat vodu z vaření těstovin do omáčky. Je to takový rozdíl! Když teď čtu, že někdo dokonce těstoviny oplachuje studenou vodou, příjde mi to jako úlet! Je vidět, že i když člověk žije v Itálii, stále je se čemu novému učit.
Lucie Cuoghifotografka - www.luciecuoghiphotography.it
Moc mě baví zjistit něco nového. Recept dokáže napsat,,kde kdo", ale ta přidaná hodnota v podobě dalších informací je výborná! Moc se mi líbil i samotný recept a k práci Míši prostě není co dodat.
Kateřina Povšíková
Dokonce i tchýně mě pochválila a povídala: ,,Naše Andrea dělá nejlepší Carbonara, jaké jsem kdy jedla!“ Takže moc děkuji, pochvala od tchýně opravdu potěší.
Andrea Laštůvka
Skvělé! A to díky tobě, Míšo! Dokonalý popis, skvělá prezentace - ty naučíš vařit i takového kulinářského ignoranta, jako jsem já 😄. Opravdu moc děkuju. Ještě pár lekcí a můžu se pomalu vdávat!
Markéta Macháčkováprůvodkyně na cestách - Travel Restart
celou dobu zmiňuji PASTA ALLA CARBONARA - nejen se SPAGHETTi to totiž jde!
VIDEOPREZENTACE O PASTA ITALIANA OD A DO Z
KARTIČKY RECEPTU
PODROBNÝ VIDEORECEPT
PŘÍBĚH POKRMU A POVÍDÁNÍ O CESTĚ LA CARBONARA VE FORMĚ VIDEA

NAKOUKNĚTE, JAK TO V  ONLINE BALÍČKU VYPADÁ

Mě tak hrozně baví, co děláš! Četla bych od tebe i recept s masem, které nejím 😃.
Adéla Skládalováwww.asistentkatvorivosti.cz
Vaření, vaření a vaření!!! Zase mám nový recept a jsem ráda, že jsem se díky Tobě naučila nový a lepší postup. Ne že bych předtím mívala uhlířské špagety s uvařeným žloutkem, ale kašičku jsem nedělala a také byla pro mě novinka mix sýrů. Takže super skvělé a talíře byly dokonce vylízané!
Petra F. Rohovskámentorka - www.zivotjepribeh.cz
Nejvíce som rada, ze som si uvarila super rýchly a chutný obed! Ale samozrejme ako vždy krásne spracované kartičky s receptom a ukážkové video 👌🏼, odnesla som si hodne, hlavne to, že kvalita je kvalita a oplatí sa si za ňu zaplatiť, pretože ten výsledok je 100 a jedno. Prvý krát som pastu varila s dostatkom vody a soli, takže aj to zohralo úlohu, ale skrátka tento kurz mi mení môj gastronomický život 😇. A to som si myslela, že som v kuchyni celkom dobrá a že cestoviny vie uvariť snáď každý, no opak je pravdou. Sama si ich varím už od základnej školy, ale až tento týždeň to bolo naozaj tak ako sa na italskú pastu sluší.😆
Lucia Macíková
Carbonara byla úžasná a skutečnost, že se mi dle tvého návodu opravdu POVEDLA mi dala pocit, že moje kuchařské dovednosti postoupily nejméně o třídu výše 😃. Opět mě bavila historie, kde se dozvím zase něco nového, i kartičky receptu.
Ive Levels

JAK se k BALÍČKU dostanete?

  • Balíček vám přijde rovnou do vaší virtuální pošty.
    Po připsání částky na můj účet vám na váš mail dojde psaní s kompletním balíčkem italského vaření 2v1.
  • Přístup už vám zůstane.
    Tato lekce není ohraničena časem a tudíž vám ji nikdo nevezme :).
  • CENA?
    Tento balíček můžete získat za 799 Kč/33 €.
  • A to dokonce i s BONUSEM!
    Abyste si vaši CARBONARU mohli vychutnat opravdu na maximum, dostanete tipy, jaké vínko si k ní nalít. A to od odbornice na slovo vzaté.

Linda Karpašová je sommeliérka, která se věnuje právě VÍNKU. Ve virtuálním světě pořádá online degustace, seznamky s vínem a poradí vám, jak si lahodný mok z hroznů správně vybrat, vychladit ba i naservírovat přímo ve vašem obýváku. V BONUSOVÉM ROZHOVORU nám Linda prozradí, které VINO je právě k PASTA ALLA CARBONARA to nejvhodnější, i jak si jej vychutnat jako Italiani!

CENA BALÍČKU 2v1  Jak se stát mistrem italské CARBONARA

  • 2 lekce italské školy vaření za pouhých 799 Kč/33€
    Po připsání částky na můj účet vám na váš mail dojde psaní s kompletním balíčkem italského vaření 2v1, samozřejmě i spolu s bonusem.

KDO pro vás VAŘÍ?

Autentické Toskánsko, kultura italského stravování a italský jazyk.

Jmenuju se Michaela Šticová, pocházím z Jižní Moravy a 10. rokem si plním svůj Italský Sen životem ve vnitrozemním Toskánsku. Ve světě gastronomie se pohybuju už od dob studií a italské restaurace se staly mým druhým domovem. Miluju italskou kuchyni, vaření a kultura stravování, zejména ta italská, mě velmi fascinuje.

Ve virtuálním světě sbližuji všechny milé Itaholiky a provádím je světem chutné DOLCE VITA. Díky tématickým ONLINE GASTRO TOUR společně cestujeme po celém Apeninském poloostrově - a to právě skrze a díky italské kuchyni. Poznáváme a učíme se vykouzlit autentické italské pokrmy, ale taky se dozvídáme spoustu nového o Itálii, její kultuře, historii ba i Italech samotných.

 

Jsem ráda, že na virtuálních palubách do Itálie se nás už dohromady sešlo více než 500 a teď se těším právě na vás!

Kdo se tentokrát přidá a zúčastní se našeho chutného rande v Itálii?