6týdenní gastro tour, kde se naučíte vykouzlit si dokonalé PASTA chody jako od Itala

Cestování za hranice začíná být opět menší scifi a celkově je kovidová atmosféra stále dosti nemilá..

..k tomu se blíží Vánoce..

...a proto mám na vás otázečku:

CO SI TAK TOHLE OBDOBÍ ZPŘÍJEMNIT a užít si následující 3 měsíce PO ITALSKU?

 

SÍ? Zní to lákavě?

 

Je-li tomu tak, velmi ráda bych vás pozvala na 6týdenní online GASTRO TOUR. Virtuální výlet, na kterém vás provedu italskou kuchyní a ukážu vám, jak se dá díky jídlu a vaření krásně procestovat Apeninský poloostrov.

 

A čeká vás i VÁNOČNÍ BONUS!

 

Italská kuchyně a historie pokrmů, vaření, povídání o italské dolce vita nad sklenkou vino italiano, italský jazyk a mé perličky ze života v gastro - to i mnohem víc vás na naší virtuální cestě Itálií čeká!

Co přesně se v kurzu naučíte a na co se můžete těšit???

  • Teorie a techniky vaření jako stavební kameny
    V navazujícím kurzu se podíváme na zoubek historii italské pasty a technikám výroby i vaření. Odnaučíte se ubohé ŠPAGETY proplachovat vodou či jimi házet po zdi kuchyně. 🙂 Ukážu vám, že i bez smetany a másla se dají dělat krémová a mlaskající kouzla - díky kouzelné formulce zvané MANTECATURA.
  • Čekají na vás 4 recepty na omáčky, které využijete k několika druhům těstovin
    Sí, sí, je to tak! Ke každé omáčce vám vždy doporučím nejvhodnější druh pasty spolu s vysvětlením, proč tomu tak je. A dokonce přijde řeč i na domácí těstovinu!
  • Poslední omáčka vybíráte VY
    Je to tak. Rozhodla jsem se, že jeden recept si vyberete vy sami! Poslední týden kurzu vám dám na výběr z několika sezonních omáček a jednu si pak společně připravíme. Protože právě respektování ročních období je jedním z hlavních pilířů italské kuchyně.
  • Půjde opět o víc, než jen vaření
    Řekněme si to upřímně - italských ba i jiných receptů je dnes internet opravdu plný. Takže aby to nebyla nuda a byla to ta pravá GASTRO TOUR - ke každému receptu dostanete i historické okénko s příběhem. Dozvíte se více o historii a původu pokrmu, kdo se na jeho vzniku přičinil i kde. Díky tomu poznáte také více Italy, jejich tradice, kulturu stravování a života DOLCE VITA. Poradím vám i s tím, které ingredience Italové do daných pokrmů opravdu dávají, popř. kterými se dají nahradit.
  • Italský jazyk
    Pro ještě autentičtější italský zážitek bude celý kurz okořeněn italštinou - slovíčka, fráze i slovní spojení jsou už jasnou součástí mé tvorby. Nepůjde o nic složitého, celý kurz bude samozřejmě probíhat v češtině.
  • Moje plná podpora a nejjasnější energie!
    Součástí lekcí jsem samozřejmě i já! Budu vás na vaší těstovinové cestě podporovat, dávát vám zpětnou vazbu a celý výlet vám doladím mými zážitky a postřehy z italské gastronomie - za těch 9 let toho už vím totiž docela dost :)♥.

ATTENZIONE 

 

Abyste nemuseli hned letět do obchodu a všechno shánět, v ceně programu je i BALÍČEK ITALSKÝCH PRODUKTŮ na vaše vaření do začátku!

Jelikož vím, že některé produkty se vám v české a slovenské domovince těžko shání - mám pro vás základní ingredienti. Ty vám v balíčku přijdou rovnou domů!

Součástí kouzelné italské krabičky jsou 2 balíčky bio těstovin přímo z Toskánska po 500 gr - SPAGHETTI a FUSILLI. Můžete se těšit i na 0,5 l lahvinku originálního toskánského OLIO DI OLIVA z Piandisco, 120 gr kostiček nakrájeného GUANCIALE, sýry PECORINO ROMANOPARMIGIANO GRAN MORAVIA po 250 gr. A na vaši dokonalou domácí těstovinu vám pošlu také kilo italské hladké mouky Agugiaro Per Pasta Fresca.

Hodnota balíčku je 950 Kč a přijde vám domů ještě před začátkem programu.

Jak bude naše GASTRO TOUR probíhat???

  • Kurz trvá 6 týdnů
    Začínáme 10. 1. 2022 a končíme v magickém datu 20. 2. 2022. Můžete si tak v klídečku užít Adventu a Vánoc. Ale POZOR, v BONUSECH níže vás čeká i VÁNOČNÍ ITALSKÉ PŘEKVAPENÍ.
  • Přístup i po skončení
    Všechny materiály a přístup vám zůstanou dalších 6 měsíců po skončení kurzu - tedy do 30. 6. 2022.
  • Nová lekce každý týden
    Po dobu 6 týdnů vám každé pondělí přistane v členské sekci na webu nová lekce. V 1. týdnu vás čekají lekce dokonce 2 + kartičky receptu :).
  • Podpůrná skupinka stejně naladěných Itaholiků
    Velmi se mi osvědčilo být s vámi všemi na jedné vlně. Energie krásně proudí, stejně naladění lidé si sdílí své italské sny, radí si a baví se. Takže jako bonus dostanete také přístup do uzavřené FB skupiny, kde si budeme sdílet vaše italské vaření. Ve skupině vám zároveň budu dávat zpětnou vazbu, věnovat se vám na 100% i živě vysílat.
  • Prostor na vaše otázky
    Během kurzu se také 3x sejdeme při živém vysílání, kde budu odpovídat na vaše doplňující otázky. Ty se mohou týkat jak daného pokrmu týdne a ingrediencí, tak okrajově i italské kultury stravování a autentického života v Toskánsku. Naše Q&A začínají 2. týden kurzu.
Součástí programu není má podpora přes zprávy, mail ani telefonické hovory.

Co je přesně součástí každé jedné lekce?

Každý týden v modulu najdete KARTIČKY S INGREDIENCEMI A PŘESNÝM POSTUPEM na založení do vaší kuchařky, VIDEORECEPT, POVÍDÁNÍ O HISTORII A PŮVODU POKRMU ve formě videa + 3x ŽIVÁ VYSÍLÁNÍ  v uzavřené FB skupině.

Chceš se cítit doma u stolu jako na dovče v Itálii? Pak Bella Michaela je přesně to, co musíš mít! Ukáže Ti, jaké suroviny vybrat na pravé pokrmy italiano, jak si je připravit tak, že i Polreich by Tě pochválil, a dovíš se i o historii pokrmů, které si s ní připravíš. A poradí Ti i to, jaké víno se k nim nalít. Já, jakožto italoholička, doporučuji tento kurz všemi buňkami svého gurmánského jazyka.
Barbora Morávková
Pominu-li recepty a fakta, které jsem na základě kurzu tak trochu OČEKÁVALA, tak mně příjemně překvapily bonusové informace o životě v Itálii, o stravovacích zvycích, historii jednotlivých receptů a kultuře obecně. To z obyčejného online kurzu, který mohl klidně skončit jako takové neslané nemastné školení, udělalo opravdový zážitek.
Iva Levels

Pojďme FINALMENTE/konečně

k jádru pudla - co si  tedy uvaříme a upečeme ?

 

Jaké je naše italské 6týdenní menu?

První týden se můžete těšit na videoprezentaci plnou historie, teorie a technikách vaření italské krémové PASTA. Dozvíte se, odkud se PASTA v Itálii vzala, jaká byla její cesta kozačkou nebo třeba jaké druhy a typy těstovin v ITALIA najdete nyní.

Jsem přesvědčená o tom, že byste měli především vědět základní techniky a kouzla, díky kterým si vytvoříte krémovou PASTU jako z italské restaurace. Tohle všechno vám odhalím právě v 1. lekci.

 

V 2. týdnu se můžete těšit na RIGATONI ALLA CARBONARA.

Žluťoučké a krémové románské těstoviny vonící po vypraženém GUANCIALE a sýru PECORINO ROMANO jsou stále mezi jedničkami PRIMI PIATTI ITALIANI.

Často s nimi vznikají trable jak při využití SUROVIN, tak jejich správné TECHNICE VAŘENÍ. Věřím, že nikdo z vás už nechce mícháná vajíčka ani žmolky smetany - která do CARBONARA samozřejmě nepatří. Právě proto patří 2. týden právě tomuto ikonickému pokrmu.

Třetí týden se podíváme na zoubek velmi oblíbenému a respektovanému chodu. Opět z Říma zazáří rajčatové BUCATINI ALL´AMATRICIANA se štiplavým sýrem a voňavým guanciale! Patří sem cibule? A proč se náš 2. pokrm jmenuje, jak jmenuje? Tohle i mnohem více vás v tomto týdnu čeká.

Ve čtvrtém týdnu postavíme základy mému nejoblíbenějšímu PRIMO PIATTO - LASAGNE ALLA BOLOGNESE ♥.

Lasagne jsou pro mě opravdu láska a zůstaneme u nich rovnou 2 týdny! V tom 4. si uděláme dokonalé domácí RAGÚ ALLA BOLOGNESE, jímž se LASAGNE plní. Prozradím vám také, kterou PASTU mají Italiani k této omáčce krom Lasagní nejraději a její příběh i varianty. Dozvíte se také, proč SPAGHETTI ALLA BOLOGNESE jí Ital opravdu pomálu!

 V 5. lekci se se rozpráší vály a rozpálí trouby! Budeme mít spoustu práce, která ovšem v závěru bude stát opravdu za to.

Uděláme si domácí PASTA na LASAGNE, připravíme BEŠAMELOVOU omáčku a upečeme LASAGNE ALLA BOLOGNESE! Provoněné poctivě uvařeným RAGÚ, sýrem a domácí těstovinou - také už se vám sbíhají sliny?

TAJEMNÝ POKRM na závěr přijde v 6. týdnu. Jak už jsem zmiňovala výše, dám vám na výběr z několika sezónních omáček na těstoviny. Pomocí ankety právě vy zvolíte, který zimní pokrm si uvaříme jako krásnou třešničku na závěr.

Jak se tak na to dívám, těch receptů či variant je v závěru pěkná hromádka! PRIMI PIATTI ITALIANI jsou opravdu pojem, dá se s nimi krásně kouzlit a já vám moc ráda ukážu, jak na to.  🙂

BONUSY

BONUS numero UNO

Co k italské kultuře stolování rozhodně patří, je párování pokrmů s VINI ITALIANI. Právě proto mám pro vás jako první BONUS rozhovor s Lindou Karpašovou, expertkou na vína. V rozhovoru vám Linda poradí, která vína jsou nejvhodnější k jednotlivým omáčkám, abyste vaše chuťové pohárky mohli potěšit ještě o něco více. Povypráví nám i o jejím vztahu k italským vínům a dá tipy na její nejoblíbenější.

,,V roce 2013 jsem začala pracovat s vínem a tehdy jsem vůbec netušila, že z toho vznikne životní cesta a láska. Vnímám víno jako chvíli zastavení se, napojení se na svoje smysly. Moment, kdy si najednou všímám, kde jsem, s kým jsem, jak se cítím, co všechno kolem sebe vnímám a tenhle celý obrázek si ukládám do paměti. Ukazuji lidem, jak se mohou naučit vínům rozumět, jak si mohou vybrat víno, které právě jim bude chutnat a jak si ho můžou vychutnat. Nemusíte být nadáni speciálním talentem nebo mít sommeliérský certifikát. To, co potřebujete, máte všichni v sobě. Stačí mít jen někoho, kdo vám ukáže, jak na to. Moc ráda budu vaší průvodkyní."

LINDA

BONUS numero DUE

Italský Adventní Kalendář

Jelikož PASTA KURZ začíná až v lednu a blíží se nám Advent spolu s Vánoci - mám pro vás speciální předvánoční nabídku!

K 6týdennímu kurzu Jak se stát mistry italských těstovin ode mě teď dostanete i ITALSKÝ ADVENTNÍ KALENDÁŘ v hodnotě 1 990 Kč, který je přímo nabitý Italskými Vánoci.

Ve virtuálním kalendáři na vás čeká 24 virtuálních okének, která se vám budou postupně otevírat v uzavřené FB skupině. Věřte mi - Italské Vánoce se od těch českých poměrně liší a tak na vás čeká spousta zábavného a italského obsahu ve vánočním duchu.

Jaké jsou rozdíly mezi Vánoci v Itálii a v Česku?

 

Jak to mají Italky s vánočním cukrovím?

 

A co vánoční strom a Advent, jak jej slaví?

 

Jaké milují dárky, vánoční pohoštění, kdy a jak ty Vánoce Italiani vůbec slaví?

Tohle všechno i mnohem víc na vás v Italském Kalendáři čeká. Obsahem jsou např:

🎁

🎁

🎁

🎁

🎁

...a mnohem, mnohem víc. Prostě virtuální Italské NATALE se vším všudy, které by si neměl nechat ujít žádný milovník ITALIA!

AKČNÍ BONUS pro nejrychlejší

Italové PASTU využívají hojně a nejen na PRIMI PIATTI s omáčkami. Do nedělní půlnoci mám pro vás tak AKČNÍ BONUS, v kterém se ukrývá další videorecept na italské vaření! Tím receptem je tvz. špagetová omeleta - FRITTATA DI SPAGHETTI.

Díky tomuto receptu si rozšíříte vaše PASTA obzory a budete mít možnost na italskou těstovinu nahlédnout i z jiného úhlu. 🙂

Strašně mě baví sledovat Míšu při vaření, mám vždycky hlad a neudržitelné chutě.Nikdy jsem si nemyslela , že jídlo může být tak jednoduché a skvělé. A tvoje znalosti Míšo jsou neskutečné, samozřejmě se mi líbí i online vysílání. To je taky super...a baví mě poslouchat italštinu, sice nerozumím ani slovo, ale přijde mi skvělé , jak mluvís italsky a česky dohromady. Kurz excelentní... doufám ,že budou i další!
Vendula Hájková
Kurz bol super. Doporučujem všetkým,čo ich zaujíma Taliansko, cucina italiana a spoznávať krajinu aj cez jedlo.....Ak tam človek potom príde, vie čo si má vybrať z jedálneho lístka,čo ochutnať...Tie recepty boli naozaj super vybraté, stretneme sa s nimi pri cestách do Itálie a teraz si to viem urobiť aj sama,deď dostanem chuť. Vďaka!
Elena Slováková

Kolik ta sranda bude stát + shrnutí obsahu balíčku

  • 2 kurzy v 1
    Zakoupením 6týdenního kurzu JAK SE STÁT MISTRY ITALSKÝCH TĚSTOVIN získáte také VIRTUÁLNÍ ADVENTNÍ KALENDÁŘ na prosinec v hodnotě 1 990 Kč. Ti nejrychlejší získají i AKČNÍ BONUS v podobě extra videoreceptu na FRITTATA DI SPAGHETTI.
  • Balíček ingrediencí až domů
    Kouzelná MADE IN ITALY krabička s italskými produkty k vašemu vaření v hodnotě 950 Kč.
  • Členské sekce na webu + skupina s podporou
    Lekce kurzu najdete přehledně v sekcích na webových stránkách. Ale po celých 6 týdnů ode mě budete mít také podporu v uzavřené FB skupině, kde se vám budu plně věnovat a scházet se s vámi při živých vysíláních.
  • Bonusové vysílání na doladění pokrmů s víny
    Online degustace s tipy na nejvhodnější vína k PRIMI PIATTI ITALIANI od odbornice na slovo vzaté Lindy Karpašové.

Cena kurzu je

6 799 Kč

nebo 1 750 Kč ve 4 splátkách

Udělejte radost sobě nebo svým blízkým Itaholikům a nadělte si pod stromeček předvánoční dárek v podobě ONLINE CESTY do ITÁLIE. Kde jinde teď najdete po kopě VÁNOČNÍ TOUR a k tomu ještě návod JAK SE STÁT MISTRY ITALSKÝCH TĚSTOVIN?

10 týdnů obsahu čeká jen na vás, milí amici. Brány do kurzu se zavírají 2. 12. 2021, tak na co ještě čekáte :)?