Potěšte sebe i své blízké autentickým toskánským menu!

Nyní si můžete ZDARMA stáhnout moji první mini kuchařku autentických toskánských receptů, kterou jsem pro vás s láskou vytvořila ♥.

Co vám kuchařka přinese a co v ní najdete?

  • Autentické menu o 4 chodech
    V kuchařce se seznámíte se stavbou italského jídelního lístku a jak jdou jednotlivé chody po sobě.
  • 4 toskánské recepty
    Spolu se mnou se jednotlivé chody naučíte vařit z pohodlí vašich domovů. V kuchařce najdete recept na toskánský předkrm, těstovinový i hlavní chod a samozřejmě nechybí ani dezert.
  • Není to ale jen o receptech
    K tomu, abychom jídlo mohli vařit s láskou tak jako italští mistři, je dobré o daném chodu i něco vědět. Dozvíte se tak jak daný pokrm vznikl, i kdy a proč se vlastně jí.
  • Ale u nás se těžko shání italské suroviny
    Tak tohoto se opravdu bát nemusíte! Toskánská kuchyně si zakládá na jednoduchosti a já jsem pro vás vybrala recepty takové, jejichž suroviny jsou lehce dostupné i mimo Itálii.
  • Tohle asi nezvládnu, v kuchyni nejsem žádný přeborník
    Víte co, to já vlastně také ne :). K italské kuchyni ale chovám obrovskou amore i passione a už to je dobrý odrazový můstek! Kromě toho jsou recepty napsány opravdu jednoduše, krok za krokem.
  • Jazykový koutek
    Nebojte se! Kuchařka je samozřejmě napsaná v českém jazyce. Ale ani tentokrát nechybí nová italská slovíčka a pojmy, abyste mohli po italsky ohromovat nejen v kuchyni :).
Součástí kuchařky jsou i mnou pořízené fotografie, nechybí foto postupy ani můj hlavní čtyřnohý asistent a pomocný šéfkuchař Rocco :).

Neváhejte tak a ohromte sebe, svou rodinu i přátelé AUTENTICKÝM TOSKÁNSKÝM MENU.

Miluji italskou kuchyni a tak jsem se na Míšinu kuchařku moc těšila. Hned po otevření jsem přímo vydechla blahem! Zcela předčila má očekávání. Je krásně zpracovaná, doplněná o autentické fotografie z Míšiny toskánské kuchyně a asistujícího psího miláčka Rocca. Nechybí ani vyčerpávající návody na přípravu jednotlivých pokrmů, jak a kdy se jí. No a samotné recepty? Řeknu vám, že už při prvním čtení kuchařky jsem si začala psát seznam ingrediencí na nákup a těšila se, jak si pokrmy budu moci doma co nejdříve vyzkoušet!
Markéta Vaculíkoválektorka italského jazyka, FB stránka Italština s Markétou
Zbožňujete italskou kuchyni? Chcete si doma uvařit jednoduché, a přitom skvělé toskánské speciality? V tom případě je Míšina kuchařka přesně pro vás! Krásně zpracovaný e-book, podrobně popsané postupy a povedené fotky dělají z Míšina e-booku skvělého průvodce autentickou toskánskou kuchyní. A nejsou to jen recepty: nechybí totiž ani Míšiny příběhy a postřehy! Doporučuji všemi deseti!
Michaela Muzikářováwww.italievbrne.cz
Toskánskou minikuchařku jsem zhltla od začátku až do konce – krásný vizuál, úžasně čtivý text a hlavně pravá italská jídla připravená podle autentických receptů. Miluju Míšin osobitý styl psaní, díky kterému se jen tak mimochodem učím italská slovíčka a zároveň se dozvídám spoustu zajímavostí o tom, jak Italové vaří, jedí a žijí. Moc mě baví prožívat s Míšou její italský sen a jsem jí vděčná, že k nám do Česka přináší italskou radost z dobrého jídla a ze života.
Ingrid Dachcopywriterka, https://ingriddach.cz/

Recenze získáné se souhlasem recenzentů, prostřednictvím google.com. Na textu byly provedeny pouze stylistické úpravy.

V případě zájmu či jakýchkoliv dotazů se neostýchejte a  kontaktujte mě.