Naučte se vařit italské krémové těstoviny
bez použití smetany od A-Ž
díky praktickému balíčku Pasta jako od Itala
Stále věříte mýtu, že pro dosažení krémové omáčky jako od italského šéfkuchaře potřebujete smetanu?
Testujete správné uvaření špaget jejich házením na zeď nebo je dokonce proplachujete vodou a pak se divíte, že jsou rozvařené?
Už máte dost pasta chodů, které spíše než lahodný pokrm připomínají ulepenou směs?
Pojďme to společně změnit!
Představte si, že připravujete pastu, která je vždy al dente, a omáčku tak krémovou a mlaskající, že by i Italové záviděli.
Nalaďte se na ten moment, kdy před vámi přistává talíř plný vonícího a doma připraveného pasta chodu, který se svým vzhledem i chutí může v klidu postavit vedle toho z nefalšované italské ristorante!

S mým praktickým online průvodcem:
Balíček v podobě praktického PDF průvodce obsahuje:
Info o výběru pasty jako od Itala
Jen na pevných základech můžete stavět. Je tak potřeba znát správné složení kvalitního balíčku těstovin, aby vaše vaření potom stálo za to.
Kolik bílkovin by měla taková pasta obsahovat? Jak pouhým okem poznat na první dobrou, který balíček domů vzít a který ne?
Pravidla vaření krok za krokem
Mé tajné triky, co jinde nenajdete, všechny pospolu. Co znamená kouzelná formulka 100/10/1?
Jak poznat, že jsou vaše těstoviny ideálně uvařené? Čekají vás jasné kroky vedoucí ke krémovému těstovinovému chodu za použití pouhých 3 ingrediencí!
Kouzlo mantecatura aneb vykašlete se na smetanu
Často vidím, jak se lidi na internetu snaží dohnat krémovost svého pasta chodu přidáváním másla a smetany. Není to potřeba!
Právě magická mantecatura vám s tím pomůže!
Díky tomuto balíčku se naučíte připravit jakýkoliv pasta chod, krémový a mlaskající – cacio e pepe, aglio olio, amatriciana, carbonara atd.!
A jako BONUS:


osobní tipy na nejlepší značky těstovin, které seženete i v Česku – protože dobrá pasta začíná už v obchodě.
Reference
Skvělé! A to díky tobě, Míšo! Dokonalý popis, skvělá prezentace - ty naučíš vařit i takového kulinářského ignoranta, jako jsem já 😄. Opravdu moc děkuju. Ještě pár lekcí a můžu se pomalu vdávat!
Dokonce i tchýně mě pochválila a povídala: ,,Naše Andrea dělá nejlepší Carbonara, jaké jsem kdy jedla!“ Takže moc děkuji, pochvala od tchýně opravdu potěší.
Musím se přiznat, že od tvého PASTA KURZU jsem začala používat vodu z vaření těstovin do omáčky. Je to takový rozdíl! Když teď čtu, že někdo dokonce těstoviny oplachuje studenou vodou, příjde mi to jako úlet! Je vidět, že i když člověk žije v Itálii, stále je se čemu novému učit.
Mě tak hrozně baví, co děláš! Četla bych od tebe i recept s masem, které nejím 😃.

Proč vařit italskou pasta zrovna se mnou?
Jmenuju se Míša Šticová, pocházím z Jižní Moravy a od roku 2012 si plním svůj Italský Sen životem ve vnitrozemním Toskánsku.
Ve světě gastronomie se pohybuju už od dob studií a italské restaurace se na dlouhý čas staly mým druhým domovem. Miluju italskou kuchyni, vaření, pečení, objevování nových míst a kromě světa gastronomie i ten digitální.
V Itálii si teď plním svůj další sen, a to že podnikám jako freelancer, který se věnuje marketingu na sociálních sítích.
Píšu, fotím, natáčím a tvořím videa i strategie na sítě. Jsem obsahová a UGC tvůrkyně, pro více info stačí mrknout TADY.
A především ve virtuálním světě prostřednictvím projektu Italský Sen sbližuji všechny milé Itaholiky a provádím je světem chutné dolce vita.
Poznáváme a učíme se vykouzlit autentické italské pokrmy, ale taky se dozvídáme spoustu nového o Itálii, její kultuře, historii ba i Italech samotných.
Více si o mně můžete přečíst ZDE.
3 chyby, kterým se díky tomuto balíčku vyhnete:

Objevte pro sebe italskou magickou formulku 100/10/1, díky které vaše pasta už nikdy nebude rozvařená na kaši nebo tvrdá jako kámen.


Jak balíček funguje a kolik stojí pasta bez přůšvihů?
Teď už je to na vás - jste připraveni na těstoviny jako od Itala?

Jsem ráda, že na virtuálních palubách do Itálie a za autentickými těstovinami se nás sešlo už více než 500 – a teď se těším právě na vás!
Stačí jedno kliknutí a příště už budete své těstoviny servírovat jako rodilý Ital i vy.