Naučte se vařit italské krémové těstoviny

bez použití smetany od A-Ž

díky praktickému balíčku Pasta jako od Itala

 ​Stále věříte mýtu, že pro dosažení krémové omáčky jako od italského šéfkuchaře potřebujete smetanu?

Testujete správné uvaření špaget jejich házením na zeď nebo je dokonce proplachujete vodou a pak se divíte, že jsou rozvařené?

Už máte dost pasta chodů, které spíše než lahodný pokrm připomínají ulepenou směs?

Pojďme to společně změnit!

Představte si, že připravujete pastu, která je vždy al dente, a omáčku tak krémovou a mlaskající, že by i Italové záviděli.

Nalaďte se na ten moment, kdy před vámi přistává talíř plný vonícího a doma připraveného pasta chodu, který se svým vzhledem i chutí může v klidu postavit vedle toho z nefalšované italské ristorante!

S mým praktickým online průvodcem: 

se naučíte vybírat kvalitní pastu,
osvojíte si správná pravidla vaření pasta italiana,
a odhalíte tajemství krémových pasta chodů bez smetany, které vám pochválí i tchyně!

Balíček v podobě praktického PDF průvodce obsahuje:

 

Info o výběru pasty jako od Itala

Jen na pevných základech můžete stavět. Je tak potřeba znát správné složení kvalitního balíčku těstovin, aby vaše vaření potom stálo za to.

Kolik bílkovin by měla taková pasta obsahovat? Jak pouhým okem poznat na první dobrou, který balíček domů vzít a který ne?

Pravidla vaření krok za krokem

Mé tajné triky, co jinde nenajdete, všechny pospolu. Co znamená kouzelná formulka 100/10/1?

Jak poznat, že jsou vaše těstoviny ideálně uvařené? Čekají vás jasné kroky vedoucí ke krémovému těstovinovému chodu za použití pouhých 3 ingrediencí!

Kouzlo mantecatura aneb vykašlete se na smetanu

Často vidím, jak se lidi na internetu snaží dohnat krémovost svého pasta chodu přidáváním másla a smetany. Není to potřeba!

Právě magická mantecatura vám s tím pomůže!

 

Díky tomuto balíčku se naučíte připravit jakýkoliv pasta chod, krémový a mlaskající – cacio e pepe, aglio olio, amatriciana, carbonara atd.!

A jako BONUS:

osobní tipy na nejlepší značky těstovin, které seženete i v Česku – protože dobrá pasta začíná už v obchodě.

Kromě značek se také dozvíte, kde dané těstoviny v Česku sehnat.

Reference

Skvělé! A to díky tobě, Míšo! Dokonalý popis, skvělá prezentace - ty naučíš vařit i takového kulinářského ignoranta, jako jsem já 😄. Opravdu moc děkuju. Ještě pár lekcí a můžu se pomalu vdávat!
Markéta Macháčková
Dokonce i tchýně mě pochválila a povídala: ,,Naše Andrea dělá nejlepší Carbonara, jaké jsem kdy jedla!“ Takže moc děkuji, pochvala od tchýně opravdu potěší.
Andrea Laštůvka
Musím se přiznat, že od tvého PASTA KURZU jsem začala používat vodu z vaření těstovin do omáčky. Je to takový rozdíl! Když teď čtu, že někdo dokonce těstoviny oplachuje studenou vodou, příjde mi to jako úlet! Je vidět, že i když člověk žije v Itálii, stále je se čemu novému učit.
Lucie Cuoghi
Mě tak hrozně baví, co děláš! Četla bych od tebe i recept s masem, které nejím 😃.
Adéla Skládalová

Proč vařit italskou pasta zrovna se mnou?

Jmenuju se Míša Šticová, pocházím z Jižní Moravy a od roku 2012 si plním svůj Italský Sen životem ve vnitrozemním Toskánsku.

Ve světě gastronomie se pohybuju už od dob studií a italské restaurace se na dlouhý čas staly mým druhým domovem. Miluju italskou kuchyni, vaření, pečení, objevování nových míst a kromě světa gastronomie i ten digitální. 

V Itálii si teď plním svůj další sen, a to že podnikám jako freelancer, který se věnuje marketingu na sociálních sítích.

Píšu, fotím, natáčím a tvořím videa i strategie na sítě. Jsem obsahová a UGC tvůrkyně, pro více info stačí mrknout TADY.

A především ve virtuálním světě prostřednictvím projektu Italský Sen sbližuji všechny milé Itaholiky a provádím je světem chutné dolce vita.

Poznáváme a učíme se vykouzlit autentické italské pokrmy, ale taky se dozvídáme spoustu nového o Itálii, její kultuře, historii ba i Italech samotných.

Více si o mně můžete přečíst ZDE.

3 chyby, kterým se díky tomuto balíčku vyhnete:

Nesprávný výběr těstovin
Dozvíte se, jak vybrat kvalitní těstoviny, které se nelepí a mají správnou texturu pro vaše pokrmy.
Proplachování těstovin studenou vodou
Zjistíte, proč je důležité neproplachovat těstoviny po uvaření, jak správně využít škrobovou vodu pro dosažení dokonalé omáčky i spoustu dalších vychytávek.
Používání smetany, másla a dalších zbytečností
Naučíte se připravit autentické italské pasta chody bez smetany, pouze s využitím několika málo ingrediencí.

Objevte pro sebe italskou magickou formulku 100/10/1, díky které vaše pasta už nikdy nebude rozvařená na kaši nebo tvrdá jako kámen.

Autentické italské vaření
Praktické tipy made in Italy
Flexibilní pomocník vždy po ruce

Jak balíček funguje a kolik stojí pasta bez přůšvihů?

Okamžitý přístup
Po zakoupení obdržíte e-mail s odkazem na stažení PDF průvodce Pasta jako od Itala.
Studium vlastním tempem
Materiály si můžete procházet kdykoliv a kdekoliv, podle svých časových možností. Jelikož jsou dostupné online, tak se můžete učit vlastním tempem a kdykoliv se k nim vracet.
Podpora
V případě dotazů či nejasností se na mě můžete obrátit prostřednictvím e-mailu nebo zprávou na mém Instagramu.
Právě teď za pouhých 7 Euro/174 Kč
Jednorázová platba, po jejímž uhrazení získáte svůj balíček i s bonusem, které už vám nikdo nevezme!

Teď už je to na vás - jste připraveni na těstoviny jako od Itala?

Jsem ráda, že na virtuálních palubách do Itálie a za autentickými těstovinami se nás sešlo už více než 500 – a teď se těším právě na vás!

Stačí jedno kliknutí a příště už budete své těstoviny servírovat jako rodilý Ital i vy.