Naučte se vařit italské těstoviny

a autentickou Carbonaru

bez použití smetany

 ​Stále věříte mýtu, že pro dosažení krémové omáčky jako od italského šéfkuchaře potřebujete smetanu?

Testujete správné uvaření špaget jejich házením na zeď nebo je dokonce proplachujete vodou a pak se divíte, že jsou rozvařené?

Už máte dost domácí Carbonary, která spíše než lahodný pokrm připomíná míchaná vajíčka?

Pojďme to společně změnit!

Představte si, že připravujete těstoviny, které jsou vždy al dente, a omáčku tak krémovou a mlaskající, že by i Italové záviděli.

Nalaďte se na ten moment, kdy před vámi přistává talíř plný vonící a doma připravené Carbonary, která se díky svému vzhledu i chuti může v klidu postavit vedle té z italské ristorante!

S mým praktickým online průvodcem: 

se naučíte vybírat kvalitní těstoviny,
osvojíte si správná pravidla vaření pasta italiana,
a odhalíte tajemství autentické Carbonary bez použití smetany, kterou vám pochválí i tchyně!

Balíček v podobě praktického PDF průvodce a video lekce:

 

  • Jak vybrat správné těstoviny a pravidla vaření krok za krokem
    Mé tajné triky, co jinde nenajdete, všechny pospolu. Co znamená kouzelná formulka 100/10/1 nebo mantecatura? Čekají na vás jasné kroky vedoucí ke krémovému těstovinovému chodu za použití pouhých 3 ingrediencí!
  • Video Masterclass na pravou Carbonara
    Párek, cibule, česnek, smetana ba ani parmazán nestojí za autentickou římskou pasta alla Carbonara. V přiloženém videu se krok za krokem tomuto ikonickému pasta chodu podíváme na zoubek, abyste se ani už vy nemuseli bát rozvařených nebo naopak syrových vajíček.
  • Rychlý tahák na lednici a recept v podobě kartiček
    Ať máte pravidla vždy po ruce a nikdy už vás např. nenapadne těstoviny proplachovat vodou!

Díky tomuto balíčku se nenaučíte pouze Carbonaru! Ale získáte základ pro jakýkoliv svůj oblíbený krémový pasta chod.

A jako BONUS:

osobní tipy na nejlepší značky těstovin, které seženete i v Česku – protože dobrá pasta začíná už v obchodě.

Kromě značek se také dozvíte, kde dané těstoviny v Česku sehnat.
A stejně tak vám poradím, kde pořídit potřebné ingredience na italskou Carbonara.

Reference

Dokonce i tchýně mě pochválila a povídala: ,,Naše Andrea dělá nejlepší Carbonara, jaké jsem kdy jedla!“ Takže moc děkuji, pochvala od tchýně opravdu potěší.
Andrea Laštůvka
Skvělé! A to díky tobě, Míšo! Dokonalý popis, skvělá prezentace - ty naučíš vařit i takového kulinářského ignoranta, jako jsem já 😄. Opravdu moc děkuju. Ještě pár lekcí a můžu se pomalu vdávat!
Markéta Macháčková
Musím se přiznat, že od tvého PASTA KURZU jsem začala používat vodu z vaření těstovin do omáčky. Je to takový rozdíl! Když teď čtu, že někdo dokonce těstoviny oplachuje studenou vodou, příjde mi to jako úlet! Je vidět, že i když člověk žije v Itálii, stále je se čemu novému učit.
Lucie Cuoghi
Vaření, vaření a vaření!!! Zase mám nový recept a jsem ráda, že jsem se díky Tobě naučila nový a lepší postup. Ne že bych předtím mívala uhlířské špagety s uvařeným žloutkem, ale kašičku jsem nedělala a také byla pro mě novinka mix sýrů. Takže super skvělé a talíře byly dokonce vylízané
Petra F. Rohovská
Carbonara byla úžasná a skutečnost, že se mi dle tvého návodu opravdu POVEDLA mi dala pocit, že moje kuchařské dovednosti postoupily nejméně o třídu výše 😃
Iva Levels
Mě tak hrozně baví, co děláš! Četla bych od tebe i recept s masem, které nejím 😃.
Adéla Skládalová

Proč vařit italskou pasta zrovna se mnou?

Jmenuju se Míša Šticová, pocházím z Jižní Moravy a od roku 2012 si plním svůj Italský Sen životem ve vnitrozemním Toskánsku.

Ve světě gastronomie se pohybuju už od dob studií a italské restaurace se staly mým druhým domovem. Miluju italskou kuchyni, vaření, pečení, objevování nových míst a kromě světa gastronomie i ten digitální. 

V Itálii si tak plním svůj další sen, a to že podnikám jako freelancer, který se věnuje marketingu na sociálních sítích.

Píšu, fotím, natáčím a tvořím videa i strategie na sítě. Jsem obsahová a UGC tvůrkyně, pro více info stačí mrknout TADY:

A především ve virtuálním světě prostřednictvím projektu Italský Sen sbližuji všechny milé Itaholiky a provádím je světem chutné dolce vita.

Poznáváme a učíme se vykouzlit autentické italské pokrmy, ale taky se dozvídáme spoustu nového o Itálii, její kultuře, historii ba i Italech samotných.

Více si o mně můžete přečíst ZDE.

3 chyby, kterým se díky tomuto balíčku vyhnete:

Používání smetany v Carbonaře
Naučíte se připravit autentickou Carbonaru bez smetany, pouze s využitím tradičních ingrediencí.
Proplachování těstovin studenou vodou
Zjistíte, proč je důležité neproplachovat těstoviny po uvaření, jak správně využít škrobovou vodu pro dosažení dokonalé omáčky i další vychytávky!
Nesprávný výběr těstovin
Dozvíte se, jak vybrat kvalitní těstoviny, které se nelepí a mají správnou texturu pro vaše pokrmy.

Objevte pro sebe italskou magickou formulku 100/10/1, díky které vaše pasta už nikdy nebude rozvařená na kaši nebo tvrdá jako kámen.

Autentické recepty
Praktické tipy made in Italy
Flexibilní pomocník vždy po ruce

Jak balíček funguje a kolik stojí?

Okamžitý přístup
Po zakoupení obdržíte e-mail s odkazy na stažení PDF průvodce a přístupem k video lekci.
Studium vlastním tempem
Materiály si můžete procházet kdykoliv a kdekoliv, podle svých časových možností. Jelikož jsou dostupné online, tak se můžete učit vlastním tempem a kdykoliv se k nim vracet.
Podpora
V případě dotazů či nejasností se na mě můžete obrátit prostřednictvím e-mailu nebo komentářů pod videem.
Právě teď za pouhých 15 Euro/375 Kč
Jednorázová platba, po jejímž uhrazení získáte svůj balíček, který už vám nikdo nevezme! Attenzione, tato cena platí pouze v měsíci dubnu 2025.

Teď už je to na vás - jste připraveni na těstoviny jako od Itala?

Jsem ráda, že na virtuálních palubách do Itálie a za autentickými těstovinami se nás sešlo už více než 500 – a teď se těším právě na vás!

Stačí jedno kliknutí a příště už budete své těstoviny servírovat jako rodilý Ital.

Na vědomost se dává, že:

speciální cena balíčku 15 Euro platí pouze v dubnu, kdy se slaví Mezinárodní den Carbonara.

Za cenu jednoho dobrého talíře těstovin v restauraci teď tak dostanete znalosti, které vám vydrží na celý život!