Naučte se vařit italské těstoviny
a autentickou Carbonaru
bez použití smetany
Stále věříte mýtu, že pro dosažení krémové omáčky jako od italského šéfkuchaře potřebujete smetanu?
Testujete správné uvaření špaget jejich házením na zeď nebo je dokonce proplachujete vodou a pak se divíte, že jsou rozvařené?
Už máte dost domácí Carbonary, která spíše než lahodný pokrm připomíná míchaná vajíčka?
Pojďme to společně změnit!
Představte si, že připravujete těstoviny, které jsou vždy al dente, a omáčku tak krémovou a mlaskající, že by i Italové záviděli.
Nalaďte se na ten moment, kdy před vámi přistává talíř plný vonící a doma připravené Carbonary, která se díky svému vzhledu i chuti může v klidu postavit vedle té z italské ristorante!

S mým praktickým online průvodcem:
Balíček v podobě praktického PDF průvodce a video lekce:
- Jak vybrat správné těstoviny a pravidla vaření krok za krokemMé tajné triky, co jinde nenajdete, všechny pospolu. Co znamená kouzelná formulka 100/10/1 nebo mantecatura? Čekají na vás jasné kroky vedoucí ke krémovému těstovinovému chodu za použití pouhých 3 ingrediencí!
- Video Masterclass na pravou CarbonaraPárek, cibule, česnek, smetana ba ani parmazán nestojí za autentickou římskou pasta alla Carbonara. V přiloženém videu se krok za krokem tomuto ikonickému pasta chodu podíváme na zoubek, abyste se ani už vy nemuseli bát rozvařených nebo naopak syrových vajíček.
- Rychlý tahák na lednici a recept v podobě kartičekAť máte pravidla vždy po ruce a nikdy už vás např. nenapadne těstoviny proplachovat vodou!
Díky tomuto balíčku se nenaučíte pouze Carbonaru! Ale získáte základ pro jakýkoliv svůj oblíbený krémový pasta chod.


A jako BONUS:
osobní tipy na nejlepší značky těstovin, které seženete i v Česku – protože dobrá pasta začíná už v obchodě.
Reference
Dokonce i tchýně mě pochválila a povídala: ,,Naše Andrea dělá nejlepší Carbonara, jaké jsem kdy jedla!“ Takže moc děkuji, pochvala od tchýně opravdu potěší.
Skvělé! A to díky tobě, Míšo! Dokonalý popis, skvělá prezentace - ty naučíš vařit i takového kulinářského ignoranta, jako jsem já 😄. Opravdu moc děkuju. Ještě pár lekcí a můžu se pomalu vdávat!
Musím se přiznat, že od tvého PASTA KURZU jsem začala používat vodu z vaření těstovin do omáčky. Je to takový rozdíl! Když teď čtu, že někdo dokonce těstoviny oplachuje studenou vodou, příjde mi to jako úlet! Je vidět, že i když člověk žije v Itálii, stále je se čemu novému učit.
Vaření, vaření a vaření!!! Zase mám nový recept a jsem ráda, že jsem se díky Tobě naučila nový a lepší postup. Ne že bych předtím mívala uhlířské špagety s uvařeným žloutkem, ale kašičku jsem nedělala a také byla pro mě novinka mix sýrů. Takže super skvělé a talíře byly dokonce vylízané
Carbonara byla úžasná a skutečnost, že se mi dle tvého návodu opravdu POVEDLA mi dala pocit, že moje kuchařské dovednosti postoupily nejméně o třídu výše 😃
Mě tak hrozně baví, co děláš! Četla bych od tebe i recept s masem, které nejím 😃.

Proč vařit italskou pasta zrovna se mnou?
Jmenuju se Míša Šticová, pocházím z Jižní Moravy a od roku 2012 si plním svůj Italský Sen životem ve vnitrozemním Toskánsku.
Ve světě gastronomie se pohybuju už od dob studií a italské restaurace se staly mým druhým domovem. Miluju italskou kuchyni, vaření, pečení, objevování nových míst a kromě světa gastronomie i ten digitální.
V Itálii si tak plním svůj další sen, a to že podnikám jako freelancer, který se věnuje marketingu na sociálních sítích.
Píšu, fotím, natáčím a tvořím videa i strategie na sítě. Jsem obsahová a UGC tvůrkyně, pro více info stačí mrknout TADY:
A především ve virtuálním světě prostřednictvím projektu Italský Sen sbližuji všechny milé Itaholiky a provádím je světem chutné dolce vita.
Poznáváme a učíme se vykouzlit autentické italské pokrmy, ale taky se dozvídáme spoustu nového o Itálii, její kultuře, historii ba i Italech samotných.
Více si o mně můžete přečíst ZDE.
3 chyby, kterým se díky tomuto balíčku vyhnete:

Objevte pro sebe italskou magickou formulku 100/10/1, díky které vaše pasta už nikdy nebude rozvařená na kaši nebo tvrdá jako kámen.


Jak balíček funguje a kolik stojí?
Teď už je to na vás - jste připraveni na těstoviny jako od Itala?
Jsem ráda, že na virtuálních palubách do Itálie a za autentickými těstovinami se nás sešlo už více než 500 – a teď se těším právě na vás!
Stačí jedno kliknutí a příště už budete své těstoviny servírovat jako rodilý Ital.
Na vědomost se dává, že:
speciální cena balíčku 15 Euro platí pouze v dubnu, kdy se slaví Mezinárodní den Carbonara.
Za cenu jednoho dobrého talíře těstovin v restauraci teď tak dostanete znalosti, které vám vydrží na celý život!