Přihlaste se do minikurzu zDARma Jak Na Špagetovou Párty Po Italsku
a naučte se spolu se mnou dokonalou krémovou pastu jako od Itala:
* bez použití smetany
* z pouhých 4 ingrediencí
* a SÍ, opravdu bude i italská párty!
Hlavním tématem našeho minikurzu jsou klasické, ale ani náhodou nudné - SPAGHETTI AGLIO, OLIO E PEPERONCINO
PŘIHLÁŠKY DO KURZU JSOU MOMENTÁLNĚ UZAVŘENY!

- Minikurz je jako dělaný pro všechny špageťáky, kteří milují těstoviny tělem i dušía chtěli by si je doma konečně dělat správně po italsky
- V minikurzu se bude líbit i všem těm,jež zajímá italské vaření a kultura stolování od A až po Z, už je nebaví se ztrácet v rádoby italských receptech na internetu a chtějí se dozvědět o tradicích i původu italských pokrmů
- SÍ, SÍ ATTENZIONE/pozor!Minikurz nebude o pouhopouhém vaření - jde o 4DENNÍ ITALSKÝ GASTRO VÝLET

Samozřejmou součástí minikurzu je jasný videorecept, kde vám ukážu, že kouzlo krémové pasty spočívá úplně v něčem jiném, než v použití smetany či másla! Těšit se můžete i na veselé a přehledné kartičky do vaší virtuální italské kuchařky.
Pokud jste jako já, jsem si jistá, že vám nestačí italská jídla jen vařit a vychutnávat si je. Jdete rádi do hloubky a o daném pokrmu se chcete dozvědět více.
Odkud pochází a jak vůbec vznikl. Proč jej Italiani vlastně jí, z jakého důvodu jej připravují tak a ne onak? A jak to i doma udělat tak, aby vše chutnalo jako od italského chef?
V našem minikurzu proto nesmí chybět historické okénko! Podíváme se na to, kdo první tuhle voňavou hitovku uvařil, kde, kdy i proč!
Prozradím vám také, jak si doma udělat těstovinovou párty ve společnosti klasiky SPAGHETTI AGLIO, OLIO E PEPERONCINO přesně tak , jako dělají Italiani. S rukou na srdci vám můžu říct, že z této italské tradice byli poslední účastnici mého PASTA KURZU velmi nadšení!
Tyhle jednoduché spaghetti jsou zkrátka základem italských PRIMI PIATTI a měl by je tak mít v malíčku každý milovník italských těstovin!
PŘIHLÁŠKY DO KURZU JSOU MOMENTÁLNĚ UZAVŘENY!

Moc mě baví zjistit něco nového. Recept dokáže napsat,,kde kdo", ale ta přidaná hodnota v podobě dalších informací je výborná! Moc se mi líbil i samotný recept a k práci Míši prostě není co dodat.
V kurzu mi přišlo skvělé propojení s historií pasta di mezzanotte - je určitě v plánu! 🙋🏻♀️ Je skvělé se dozvědět něco i o historii. Člověk má pak o to větší chuť recept vyzkoušet. Díky Míšo!
Konečně jsem viděla, jak se dělají pravé italské špagety, kartičky mám uloženy, příběh o špagetách - to asi nikde nenajdeme. Vyzkoušela jsem i recept a jsem nadšená. Itálii mám moc ráda a takové informace nejsou všude.
Líbila se mi Vaše vychytávka Míšo, kdy se přidává ještě voda z těstovin, aby vznikla kremovějsi omáčka. To jsem vůbec neznala. Moc děkuji za takto užitečnou radu😊👍. Kartičky receptu jsou krásně popsané a navíc se naučím i něco italsky.


PŘIHLÁŠKY DO KURZU JSOU MOMENTÁLNĚ UZAVŘENY!
Detailní rozpis MINIKURZU
Jak Na Špagetovou Párty Po Italsku
- KDY:22. 11. - 25. 11. 2021
- KDE:V uzavřené Facebookové skupině
- A DÁL:Po celou dobu s vámi budu ve virtuálním kontaktu a odpovídat na vaše doplňující otázky. Obohatím vás dalšími tipy i zážitky z ITALSKÉ GASTRONOMIE a ve poslední den vás čeká další PŘEKVAPENÍ!
- CENA:0,-! Minikurz je úplně zDARma amici

Jmenuju se Michaela Šticová, pocházím z Jižní Moravy a 10. rokem si plním svůj Italský Sen životem ve vnitrozemním Toskánsku. Ve světě gastronomie se pohybuju už od dob studií a italské restaurace se staly mým druhým domovem. Miluju italskou kuchyni, vaření a kultura stravování, zejména ta italská, mě velmi fascinuje.
Ve virtuálním světě sbližuji všechny milé Itaholiky a provádím je světem chutné DOLCE VITA. Díky tématickým ONLINE GASTRO TOUR společně cestujeme po celém Apeninském poloostrově - a to právě skrze a díky italské kuchyni. Poznáváme a učíme se vykouzlit autentické italské pokrmy, ale taky se dozvídáme spoustu nového o Itálii, její kultuře, historii ba i Italech samotných.
Vždycky se mi líbily Tvé příspěvky - ale tohle je mnohem více! Je to věcné, konkrétní, ne zdlouhavé, ale velmi poučné, zábavné. Ma to teď takový chytrý ráz, obsah a šmrnc. Videa a kartičky receptu jsou super přehledné, tisknu si je a zakládám.
Moc děkuju za tenhle kurz, ve skupině panovala velmi příjemná atmosféra. Nejsem tam sice každý den, ale i tak to cítím. Navíc v dnešní době všichni nějaké to pohlazení po duši potřebujeme. Moc se mi líbily podrobné tipy u vaření, na co si dát pozor a velmi mě zaujalo noční vaření těstovin! Takže za mě videorecept i kartičky skvělé.
Nejvíce som rada, ze som si uvarila super rýchly a chutný obed! Ale samozrejme ako vždy krásne spracované kartičky s receptom a ukážkové video 👌🏼, odnesla som si hodne, hlavne to, že kvalita je kvalita a oplatí sa si za ňu zaplatiť, pretože ten výsledok je 100 a jedno. Prvý krát som pastu varila s dostatkom vody a soli, takže aj to zohralo úlohu, ale skrátka tento kurz mi mení môj gastronomický život 😇. A to som si myslela, že som v kuchyni celkom dobrá a že cestoviny vie uvariť snáď každý, no opak je pravdou. Sama si ich varím už od základnej školy, ale až tento týždeň to bolo naozaj tak ako sa na italskú pastu sluší.😆
Naučila jsem se toho plno, a jelikož je toho opravdu hodně, začala jsem si na to i psát deník. Je to ohromná zkušenost. Jsem ráda, že kurz neobsahuje jen teorii nebo pouhé vaření. Je to seskládané skvěle dohromady. Člověk zjistí nové informace, zároveň je vidí v praxi. I celková kvalita videa při vaření je super, jsem maximálně nadšená ♡ A kartičky jsou tak nádherné, že už je mám i vytištěné. Je úžasné mít recepty od někoho, kdo je v tom už zaběhlý. Na internetu bych takové informace hledala těžko. Moc děkuji a těším se na další kurzy i lekce s tebou, Míšo.
PŘIHLÁŠKY DO KURZU JSOU MOMENTÁLNĚ UZAVŘENY!
Jsem ráda, že na virtuálních palubách do Itálie se nás už dohromady sešlo více než na 300 a teď se těším právě na vás!
Už brzy vyrážíme, tak kdo se tentokrát přidá a zúčastní se našeho chutného rande v Itálii?