MANGIA, BEVI E SII FELICE

Jez, pij a buď šťastný

Tyto Zásady používání souborů cookie byly naposledy aktualizovány dne 12. 12. 2021 a vztahují se na občany a osoby s trvalým bydlištěm v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod

Moje webové stránky https://michaelasticova.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsem zapojila. V níže uvedeném dokumentu vás informuji o používání cookies na mém webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny mým serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby mé webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na mém serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies

5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňují návštěvu mých webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě mých webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžu umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Analytické soubory cookies

Analytické soubory cookies využívám k optimalizaci webových stránek pro své uživatele. Pomocí těchto analytických souborů cookies získám informace o používání webových stránek. Žádám vás o povolení k ukládání analytických souborů cookies.

5.3 Reklamní soubory cookies

Na tomto webu používám reklamní soubory cookies, což mi umožňuje přizpůsobit reklamy za vás a já získávám informace o výsledcích kampaně. To se děje na základě profilu, který vytvořím na základě vašeho kliknutí a surfování na https://michaelasticova.cz a mimo něj. S těmito cookies jste jako návštěvník webu spojeni s jedinečným ID, takže se stejná reklama například nezobrazuje více než jednou.

5.4 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádám vás o jejich povolení.

5.5 Tlačítka sociálních médií

Na webu jsem přidala tlačítka Facebook a Instagram pro propagaci webových stránek (např. „Like“, „pin“) nebo sdílení (např. „Tweet“) na sociálních sítích jako Facebook. Tato tlačítka fungují pomocí kusů kódu pocházejících od Facebook. Tento kód umisťuje cookies. Tato tlačítka sociálních médií mohou také ukládat a zpracovávat určité informace, takže se vám může zobrazit personalizovaná reklama.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook se nachází ve Spojených státech.

6. Umístěné cookies

Google Analytics - statistické/analytické 

Facebook - Účel čekající na zjištění, marketingové/sledovací, funkční

Instagram -  Účel čekající na zjištění, marketingové/sledovací, funkční

Youtube - Účel čekající na zjištění, marketingové/sledovací, funkční

Ostatní - Účel čekající na zjištění

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte můj web, ukáže se vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na "Uložit předvolby", souhlasíte s používáním kategorií souborů cookies a pluginů, které jste vybrali v rozbalovací nabídce, jak je popsáno v tomto prohlášení o souborech cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že webové stránky tak nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

- Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
- Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou mi známy.
- Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
- Pokud udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
- Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
- Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídím se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.
Pro uplatnění těchto práv mě prosím kontaktujte. Podívejte se prosím na kontaktní údaje ve spodní části tohoto prohlášení o cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládám s vašimi údaji, ráda bych se o tom dozvěděla, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte mé webové stránky.

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení mě prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Michaela Šticová
Via Roma 108
500 63, Figline Valdarno
Itálie
Web: https://michaelasticova.cz

E-mail: italskysen@michaelasticova.cz